Servicii

Detectarea plagiatului in lucrarea de licenta

1.) Protectie si detectare antiplagiat.

Anti-plagiat.ro compară documentul încărcat cu textul din documente din următoarele locații:

-Internetul public,

-Publicații științifice din Crossref (o platformă care facilitează legăturile directe către publicațiile științifice prin utilizarea identificatorilor de obiecte digitale -DOI),

-Publicații din alte surse.

Cerințe pentru tipul și dimensiunea fișierului care poate fi scanat antiplagiat: -Tipurile de fișiere acceptate anti-plagiat includ: Microsoft Word (DOC, DOCX), Excel, PowerPoint, PDF, OpenOffice (ODT). Notă: Imaginile nu pot fi verificate impotriva plagiatului.Un fișier poate avea până la 50 MB și trebuie să conțină cel puțin 50 de cuvinte / text. Lungimea maximă permisă a lucrarii este de 200 de pagini.

 

2.). Infrastructură IoT. Consultanță strategică și implementarea proiectelor de colectare a datelor și de gestionare a dispozitivelor IoT adaptate nevoilor clienților.

3.) Învățare automată și minerit de date (Machine Learning , Data Mining). Oferim asistență în prezicerea evenimentelor, detectarea comportamentului anormal și găsirea de modele ascunse în datele dvs. cu detectarea anomaliilor și întreținerea predictivă.

4.) Deep Learning (Invatare profunda). Antrenăm rețelele neuronale și adaptăm modelul de instruit (trained model) la nevoile dvs. în timp ce vă sfătuim cu algoritmi de învățare profundă (deep learning algorithms), configurația rețelei neuronale și selectarea resurselor de calcul.