Program gratuit detectare plagiat

antiplagiat, verificare plagiat, detectare plagiat, eliminare plagiat

Program gratuit detectare plagiat

13 ianuarie 2021 Fără categorie 0

Software-ul de detectare a plagiatului oferă profesorilor acces la o bază de date la nivel national dar si mondial cu informații atunci când vine vorba de găsirea plagiatorilor, iar rapoartele de similaritate pe care le generează îi ajută pe studneti să înțeleagă importanța citării corecte a surselor si referințelor studiate. 

Rapoartul de similaritate ușor de utilizat, interactive și detaliae, cu funcționalitate extinsă: evidențierea potrivirilor de text în fișierul verificat, indicarea greșelilorde formatare și stil, compararea trimiterilor cu sursele partajarea feedback-ului cu studentii etc. 

Acest verificator de plagiat este complet sigur de utilizat, deoarece toate datele personale sunt criptate și protejate.

Puteți verifica diferite formate de fișiere, inclusiv .odt, .pdf, .doc, .docx, .fără modificări ale formatării documentului și puteți vedea originalitatea și procentul de similaritate după finalizarea fiecărei scanări antiplagiat. Generarea unui raport de originalitate este rapidă și ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *