Integritate academica

Detectarea plagiatului in lucrarea de licenta

Integritatea academică este piatra de temelie a educatiei  în orice instituție de învățământ. Misiunea noastră este să ne asigurăm că studentii dvs. sunt familiarizati cu cunoștințele de care au nevoie pentru   face față provocărilor academice din punct de vedere etic și responsabil.

Oferim o bază solida prin informatii  fundamentale ale integrității și oferim instrumentele si informatiile de care au nevoie studentii pentru a evita plagiatul.

Descurajarea plagiatului în educație poate fi realizată numai printr-o abordare echilibrată care ia în considerare atât detectarea, cât și prevenirea acestuia. Oferim studenților o înțelegere aprofundată a diferitelor forme ale plagiatului academic pentru a le oferi abilitățile de care au nevoie pentru a întreba, explora, discuta și dezbate în mod eficient în timp ce preiau  ideile altora.

Acoperim subiecte precum:

  • Ce înseamnă integritatea academică?
  • Importanta integritatii academice în experiența educațională.
  • Strategii eficiente de învățare și cercetare pentru   evita plagiatul involuntar.
  • Ce este plagiatul și cum poate fi evitat prin înțelegerea în profunzime a principiilor citării, parafrazării și rezumării. Care sunt cele mai frecvente formate de citare, inclusiv MLA și APA.
  • Practici pedagogice care garantează o abordare realista a prevenirii plagiatului. Instrumente științifice de care au nevoie studentii pentru a evita plagiatul.

Securitatea și siguranța datelor dvs. este prioritatea noastră principală.
Criptarea de 256 biți și conexiunea noastra securizata SSL asigură ca intotdeauna conținutul documentului și contul dvs. sunt sigure.