Elimina plagiatul din lucrarea de licenta

Detectarea plagiatului in lucrarea de licenta

Cum poți evita o potențială acuzație de plagiat? Nimic mai simplu și mai ușor, apeleaza la Anti-Plagiat.ro

Acuzația de plagiat atrage după sine numeroase neplăceri, studentul riscând enorm mai ales când este vorba de o lucrare de licență. Universitățile in România au inclus în cadrul ghidurilor metodologice special dedicate elaborării lucrărilor de licență / diplomă, specificații clare în ceea ce privește plagiatul și implicit cum anume se poate evita o acuzație de plagiat.

Ce student nu a auzit măcar informal, pe perioada facultatii, discuții referitoare la plagiat? In ultimii ani, în mediul academic Românesc a început să i se acorde plagiatului în sfârșit locul pe care acesta îl merită, loc pe care alte sisteme de învățământ l-au abordat cu multă vreme în urmă.

Dacă în trecut studenții care puteau fi acuzați de plagiat comis din neștiință sau din greșeală, în prezent noastre lucrurile stau puțin diferit. Astăzi când studentul își redactareaza lucrarea de licență, are la dispoziție numeroase metode pentru a evita o posibilă acuzație de plagiat.

În anul 2020 pare aproape imposibil că un student să mai prezinte profesorului coordonator o lucrare de licență / diplomă „inspirată” , „copy & paște” din diverse surse, fără a riscă acuzația de plagiat și textul lucrării să fie integral copiat.

Cum poți fi sigur că lucrarea de licență pe care o vei prezența la sesiunea din 2022 nu include elemente ce ar putea fi considerate drept plagiat? Printr-o simplă verificare antiplagiat ce constă în trecerea lucrării de licență printr-un program software anti-plagiat.

Noi îți oferim servicii profesionale de corecție ortografică, corecția punctuatiei, îmbogatirea cuvintelelor cu diacritice pentru orice tip de text științific academic, jurnalistic sau tehnic în limba română, engleză, franceză.

Ai de redactat o lucrare de licență? Trebuie să predai urgent lucrarea de licență? Ai de făcut o cercetare a surselor bibliografice pentru lucrarea de licență?Indiferent de domeniul sau specializarea al care ai de susținut lucrarea de licență, textul și conținutul  trebuie să fie 0% plagiat – 100 % autentic, fără a avea nici un rând plagiat sau preluat fără citare.

Acuzatia de plagiat este o chestiune serioasa in orice universitate, ea atragandu-i studentului numeroase neplaceri. Diferenta majora dintre o lucrare de licenta plagiata si o lucrare originala o fac doar cateva secunde, timp in care poti verifica intr-un mod profesionist daca apare sau nu plagiatul.