Despre

Detectarea plagiatului in lucrarea de licenta

Aducem Știința datelor (Data Science) și Internetul (IoT – Internet of Things) împreună. Un proces elastic și deschis de știință a datelor și IoT care funcționează ca un facilitator . Credem că fiecare student sau profesor, indiferent de resursele sale, ar trebui să aibă acces la date de înaltă calitate și, prin urmare, la generarea si obtinerea de informații. Această abordare holistică face munca noastră clar anticipativă , deoarece ne însoțim acțiunile cu încercarea de a înțelege pe deplin peisajul actual al inovației și de a rămâne în concordanță cu nevoile emergente.

Lipsa respectului pentru proprietatea intelectuală este o problemă în creștere în mediul academic actual. Vrem să schimbăm acest lucru dezvoltând modalități mai bune de detectare și descurajare a plagiatului.

La anti-plagiat.ro înțelegem că plagiatul este o problemă complexă care afectează deopotrivă studenții și profesorii. Prin urmare, credem că cea mai bună abordare impotriva  plagiatului este aceea de a a oferi tuturor  resurse preventive, în special studenților care sunt adesea vinovați de plagiat.

Redactarea unei lucrari academice de licenta sau disertatie este un proces intelectual complex care necesită un grad ridicat de concentrare și creativitate. Cu toate acestea studentii nu reușesc adesea să își revizuiască temeinic lucrarile pentru a se asigura că sursele externe sunt citate în mod corespunzător și că s-a acordat credit prin citare autorul original. Acest lucru are de obicei consecințe grave. Studenții au acum un instrument rapid și accesibil pentru a-i ajuta să-și verifice eseurile, referatele, proiectele, lucrările de cercetare și articolele pentru plagiat.

Profesorii   folosesc anti-plagiat.ro pentru a verifica munca studenților lor si verifica impotriva plagiatului, scanand antiplagiat prin compararea documentelor cu o mare bază de date, inclusiv web.

Verificarea integrității academice a muncii studentilor poate fi o sarcină descurajantă și consumatoare de timp insa anti-plagiat.ro a simplificat acest proces  permițându-vă să generați rapoarte detaliate antiplagiat care să evidențieze potențialele paragrafe plagiate din lucrarile studenților. Plagiatul este o problema academică majoră astfel ca instituțiile de învățământ oferă profesorilor ajutor si resurse pentru detectarea și raportarea cazurilor de plagiat.