Caracteristici

Detectarea plagiatului in lucrarea de licenta

Plagiatul este o preocupare din ce în ce mai mare atât pentru profesori, cât și pentru studenți, deoarece lucrările de lifeta si master sunt uneori copiate în întregime de către studenți fără scrupule, sau porțiuni de text nu sunt citate în mod corespunzător de studenti ignoranți sau neglijenți.


-Tehnologie de vârf bazata pe inteligența artificială
-Software avansat, de ultima generatie, de detectare a plagiatului
-Functioneaza si pentru majoritatea limbilor straine cunoscute
-Raport de plagiat ușor deinteles si utilizat
-Sigur, rapid și confidențial
-Detectectare, verificare si protectie toate tipurile de plagiat
-Anti-plagiat.ro identifică propoziții care sunt exact la fel ca în sursa originală. In plus anti-plagiat.ro detectează și plagiatul din paragrafele în care structura propoziției este modificată si
unde sunt utilizate sinonime, sunt inserate cuvinte suplimentare sau este combinat text din mai multe surse.

Ușor de folosit. Este foarte simplu de utilizat: alegeți un fișier și începeți analiza impotriva plagiatului!

Verificator de plagiat – Anti-plagiat.ro este un software de verificare a plagiatului care analizează documente si caută suspiciuni de plagiat prin căutarea pe internet sau în fișiere locale si baze de date publice.

Este un instrument ce vă ajută în găsirea plagiatului academic, permițându-vă să identificati cu ușurință propoziții copiate direct de pe site-uri web sau alte fișiere text. Anti-plagiat.ro examinează documente de diverse formate (Word, PDF, OpenOffice) și afișează rapoarte detaliate antiplagiat, informându-va asupra referințelor găsite, frecvența aparițiilor pe Internet și procentul suspectat de plagiat.

Căutați si identificati plagiatul digital în documente, lucrari si texte prin scanare antiplagiat in diferite motoare de căutare de pe internet. Lucrarea dvs este în siguranță, anti-plagiat.ro face analiza locala, pe computerul dvs.
Lucrarea dvs. nu este trimisă pentru a fi analizată la distanță. Anti-plagiat.ro nu publică documentul dvs. în nicio bază de date publică. În plus, puteți șterge toate informațiile dvs. personale și documentele, imediat ce ați primit raportul dvs. anti plagiat.

Rezultate de calitate. Anti-plagiat.ro are algoritmi exclusivi care îmbunătățesc calitatea și fiabilitatea rezultatului.